Sleutelt

We werken graag aan software solutions, mobiele apps en andere applicaties. Deze zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Met onze actuele kennis van app development én onze ervaring met bedrijfsprocessen in de logistiek, retail en industrie komen we tot innovatieve oplossingen.

Werkt samen

Jarpis gaat voor een langere termijn samenwerking. Het liefst worden we al ingeschakeld op het moment dat u een idee krijgt voor een applicatie. Dan kunnen we meteen met u meedenken, sparren en mogelijkheden aanreiken. Samen komen we tot het beste resultaat. In dit partnership groeien we samen naar een steeds groter succes.

Onderhoudt

En ook als uw applicatie in gebruik is, kunt u op ons rekenen. We blijven de software ontwikkelen, zodat deze actueel blijft. We zetten ‘m regelmatig op de brug voor onderhoud. We sleutelen, vervangen een onderdeel en vullen de olie aan. Zo loopt ‘ie altijd gesmeerd.

Zet door

Jarpis is oplossingsgericht. We vinden altijd een manier. Daarbij respecteren we uw deadlines en zijn we flexibel. Wat moet dat moet. We willen steeds beter. Doen ons uiterste best om dat einddoel te bereiken. En als je zo intensief samenwerkt, moet je ook eerlijk zijn. Dus als we denken dat iets toch niet haalbaar is, zeggen we dat gewoon. Transparant. Want naast technisch zijn we ook sociaal.

Meer weten?

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen?
We kijken uit naar uw telefoontje.