Succesvolle beurs voor app DOCC CONTROL

De lancering van de DOCC CONTROL app tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer was een groot succes. Bezoekers van de beurs konden door middel van een demo het complete product in actie zien. De reacties waren zeer enthousiast.

Onderhoudsplatform voor gebouwen

De app die Jarpis bouwde in opdracht van DOCC CONTROL is hét slimme onderhoudsplatform voor facility managers, installateurs, huurders en eigenaren van gebouwen. Door de slimme signalering van onderhoudsissues, gaat het onderhouden van een gebouw eenvoudiger, goedkoper en sneller.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De app werd gepresenteerd tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer die op 24, 25 en 26 januari 2018 plaatsvond in de Jaarbeurs Utrecht. Door middel van een demo was het complete product in actie te zien. Alles wat de app kan, was in de beursstand te bedienen en te beleven door de aanwezige bezoekers. Natuurlijk was Jarpis zelf aanwezig om technische ondersteuning te bieden.

Internet of Things

De app is volledig gebouwd op basis van Internet of Things (IoT) en dit kwam tijdens de demo duidelijk naar voren. Alle onderdelen van een gebouw zijn geschakeld aan de app; via IoT komen meldingen vanuit het gebouw binnen. Deze worden overzichtelijk getoond aan de facility manager via zijn iPhone, iPad, laptop of desktop. Het resultaat is meer inzicht in en dus vooral meer grip op de conditie van het gebouw.

Succesvolle lancering

DOCC CONTROL kreeg veel enthousiaste reacties naar aanleiding van de presentatie. Nieuwe relaties zijn opgedaan, nieuwe leads zijn opgebouwd en er was concrete interesse van meerdere partijen in het product. Ook voor ons is dit een extra bevestiging van de kwaliteit van de applicatie die we gebouwd hebben.

Meer weten?

Hier kunt u meer lezen over de DOCC CONTROL app . Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We kijken uit naar uw telefoontje.

Neem contact op