Jarpis ontwikkelt scraping tool

Het team van Jarpis is druk bezig met het ontwikkelen van een eigen product: de EAN scraping tool. Deze scrapingtool verzamelt data over prijzen en is interessant voor fabrikanten van producten die vooral online verkocht worden. Zeer binnenkort zal een demo beschikbaar zijn.

EAN scraping tool

Met de scraping tool kan een fabrikant of verkoper data verzamelen over zijn product op basis van het European Article Number (EAN). De tool haalt zoekresultaten op uit bijvoorbeeld Google Shopping en laat zien tegen welke prijzen het product wordt (door)verkocht. Zo ziet de fabrikant in één oogopslag wie zich niet houdt aan prijsafspraken. Ook kan hij de scrapingtool gebruiken om zijn concurrenten te monitoren en om up-to-date prijzen te vergelijken. Ook het monitoren van het aankoopgedrag van consumenten zit in de tool ingebouwd.

Inzicht in prijs data

De scraping tool is een eigen productontwikkeling van Jarpis. De backend van de scraping tool bevat algoritmes voor het scrapen en het beheren van data vanuit diverse bronnen. De verzamelde data wordt gestructureerd en met een Business Intelligence tool weergegeven in een dashboard zodat de data inzicht geeft.

Ook voor u?

De backend van de tool is inmiddels gereed en het eerste dashboard is opgeleverd aan een eindgebruiker. De tool is ook beschikbaar voor andere gebruikers. Hebt u interesse? Geef dan aan welke data u wilt monitoren van welke bronnen en websites. Jarpis bouwt dan een applicatie op maat, volledig passend bij uw wensen.

Meer weten?

Op zeer korte termijn kunt een demo bekijken op scraperesults.com. Wilt u weten wat we concreet voor u kunnen betekenen? We kijken uit naar uw telefoontje.

Neem contact op