Jarpis groeit!

Graag stellen we onze nieuwe medewerker aan je voor: Joerian Lazaroms. Hij is de nieuwe UX & UI designer en komt het team van Jarpis versterken. En daar zijn we blij mee! Met de kennis en ontwerpskills van Joerian zorgen we voor optimale gebruikerservaringen voor onze klanten. Joerian is ook happy met zijn nieuwe functie. Hij vertelt graag waar hij mee bezig is en wat er zo leuk is aan werken bij Jarpis.

 Joerian: Ik heb de hbo-opleiding Human Technology Interaction gedaan in Den Haag. Daar gaat het letterlijk over de interactie tussen mens en technologie. Je neemt een kijkje in de psyche van de mens. Wat kan, begrijpt en wil de gebruiker wel of niet. En daarnaast heb je het technische aspect: wat is er mogelijk? Een mooi voorbeeld is een nooddeur, die draait altijd naar buiten open, want als je vlucht is duwen de automatische beweging die je maakt. Maar een deur is inmiddels wel uitontwikkeld. In de wereld van de IT is echter nog veel vraag naar ontwikkeling. En er kan ook veel. Als je in dit vakgebied iets bedenkt, kun je het ook precies zo maken.”

Hecht team
“Bij Jarpis kan ik mijn creatieve ei kwijt”, zegt Joerian stralend. “Bij sommige bedrijven ben je verantwoordelijk voor slechts een klein stukje van het traject, bijvoorbeeld research of UI design. Maar hier mag ik het hele traject zelf doen, van begin tot eind.” De lijnen met de andere medewerkers zijn kort en voor Joerian voelt het als een hecht team. “Ik leer iedereen steeds beter kennen en de sfeer is goed. Dat is fijn want als je full-time werkt, worden je collega’s toch een beetje je familie.”

Maatwerk
“Ook het maatwerk dat Jarpis levert, maakt het werk uitdagend”, vertelt Joerian enthousiast. “Ik werk niet met standaardoplossingen, maar mag voor elke klant opnieuw bedenken wat het beste werkt. En ik schakel zelf met de klant en kan dus goed doorvragen over de wensen van de eindgebruikers. Dat maakt het extra leuk. 

Beter voor de klant
Nu we Joerian als UX & UI designer in huis hebben, kunnen we onze klanten nog beter helpen. Met software die nog gebruiksvriendelijker is, beter aansluit op wensen van de gebruiker én er mooier uitziet. Zo is Joerian op dit moment bezig met het omzetten van een bestaande naar een mobiele interface. Opdracht is om het gebruiksvriendelijk te maken, maar we gaan uiteraard ook voor een mooi design.


Ook bij Jarpis aan de slag?
Krijg je na het verhaal van Joerian ook zin om bij ons te werken? We gaan graag met je in gesprek. Je vindt onze gegevens en vacatures op jarpis.nl. Bel gerust, ook als er geen passende vacature openstaat!