Deelt

Jarpis groeit!

Graag stellen we onze nieuwe medewerker aan je voor: Joerian Lazaroms. Hij is de nieuwe UX & UI designer en komt het team van Jarpis versterken. En daar zijn we blij mee! Met de kennis en ontwerpskills van Joerian zorgen we voor optimale gebruikerservaringen voor onze klanten. Joerian is ook happy met zijn nieuwe functie. Hij vertelt graag waar hij mee bezig is en wat er zo leuk is aan werken bij Jarpis.  Joerian: “Ik..

Verder lezen

Jarpis ontwikkelt scraping tool

Het team van Jarpis is druk bezig met het ontwikkelen van een eigen product: de EAN scraping tool. Deze scrapingtool verzamelt data over prijzen en is interessant voor fabrikanten van producten die vooral online verkocht worden. Zeer binnenkort zal een demo beschikbaar zijn. EAN scraping tool Met de scraping tool kan een fabrikant of verkoper data verzamelen over zijn product op basis van het European Article Number (EAN). De tool haalt zoekresultaten op uit bijvoorbeeld..

Verder lezen

Succesvolle beurs voor app DOCC CONTROL

De lancering van de DOCC CONTROL app tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer was een groot succes. Bezoekers van de beurs konden door middel van een demo het complete product in actie zien. De reacties waren zeer enthousiast. Onderhoudsplatform voor gebouwen De app die Jarpis bouwde in opdracht van DOCC CONTROL is hét slimme onderhoudsplatform voor facility managers, installateurs, huurders en eigenaren van gebouwen. Door de slimme signalering van onderhoudsissues, gaat het onderhouden van een..

Verder lezen

Jarpis verhuist

Jarpis groeit. Daarom gaan we verhuizen naar een pand waar we meer ruimte hebben. Ruimte om te bouwen, te denken en te dromen. Een grotere werkplaats gaat zorgen voor nog grootsere projecten. We verwachten op 1 juni 2018 te kunnen verhuizen. Onze nieuwe locatie wordt de Schijfstraat 12. Daar wordt op dit moment een bedrijfspand gerenoveerd tot een duurzaam verzamelgebouw. De nieuwe locatie ligt dicht bij treinstation Oisterwijk en biedt ons herkenbaarheid aan het spoor. Deze verhuizing..

Verder lezen