Building dashboard

Vastgoedontwikkelaar DokVast verhuurt distributiecentrum New Logic VI op industriepark Ekkersrijt in Son aan Rhenus Contract Logistics. Dit DC heeft het bijzondere BREEAM-certificaat voor duurzaamheid. In het pand wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van automatisch dimmende ledverlichting, drievoudig isolatieglas, extra isolatie van gevels en daken en andere duurzame materialen.

Jarpis ontwikkelt

In opdracht van DokVast heeft Jarpis een unieke Building Dashboard Applicatie ontwikkeld, waarmee Rhenus de energie in haar warehouse kan monitoren.

De applicatie brengt het verbruik en de financiële effecten van de verschillende duurzame besparingsmaatregelen overzichtelijk in kaart. Meterstanden van elektriciteit, gas en water zijn per unit, per afdeling en voor het gehele pand te bekijken. Ook onderhoud, reparatieverzoeken en storingen kunnen op een zeer gebruiksvriendelijke manier via de iPad worden gemeld.

Vanwege het succes van deze applicatie heeft DokVast besloten alle nieuwe grootschalige projecten voortaan standaard te voorzien van een Building Dashboard.

Gebruikte technieken:

Native iOS iPad app